Campanya publicitària Abacus Nadal | Neorg
NEORG | Branding Partners

Campanya publicitària Abacus Nadal

BRIEFING

Incrementar la notorietat de la marca durant la campanya de Nadal, comunicant el relat de marca i posicionant-la com a marca especialitzada en joguines que promouen els valors educatius i solidaris, i centrant l’atenció en l’avantatge diferencial que ofereix la marca amb aquesta campanya: l’acord amb les tres ONG amb les qui col·labora per a la campanya solidària de recollida de joguines noves.

RESOLUCIÓ

Des de Neorg es va crear una campanya global executada a través de diferents mitjans.
La campanya treballava sota el claim “Il·lusiona’t, fem un Nadal Abacus”, entenent com a Nadal Abacus un Nadal per a tothom, responsable, sostenible i col·laboratiu. En aquest cas, la promesa de marca, vinculada directament a la campanya solidària, prenia especial rellevància actuant com a justificant en l’atribució dels valors nadalencs de la marca (solidaritat, il·lusió, màgia…).

RESULTATS

La campanya va tenir una bona implantació en els diferents PDV.
El catàleg infantil de Nadal es va distribuir físicament a Catalunya, València i Balears i a través de diferents plataformes online.
La revista Inspira’t enfocada a un públic adult es va distribuir a Catalunya, València i Balears, i a través de diferents plataformes online.
Les falques es van emetre durant el desembre del 2016 a diverses emissores de Catalunya, València i Balears; i l’espot es va emetre durant el mes de desembre a les cadenes autonòmiques TV3 i 8TV en horari de prime time.

Comunicació PDV

Es van produir vinils exteriors, cartells i rollups per a comunicar la campanya de Nadal i l’acció solidària de recollida de joguines noves.

Catàleg de productes infantils

Es va dissenyar un catàleg de productes infantils per poder distribuir dins i fora del PDV en format físic i digital.

Revista Inspira’t: revista en productes per a adults

Es va dissenyar una revista per adults que incloïa productes i idees originals per a regalar.

Comunicació online

La campanya es va comunicar online a través de banners, microsite, newsletter i els perfils de xarxes socials de la cooperativa.

Spot de televisió i falca de ràdio

“El vers de Nadal” va ser la idea creativa i el que va donar nom a l’espot de la campanya.

Un espot on els poemes i les cançons populars i d’autors del territori s’unien per a crear un nou vers de Nadal que, a banda de traslladar-nos a una de les tradicions més màgiques del Nadal, es dirigia directament a l’espectador convidant-lo a fer una reflexió en veu alta i promovent la seva participació en l’acció solidària.

L’emoció i l’empatia que es desprenen d’aquest espot ens traslladen als valors que es desprenen del relat de marca d’Abacus com ara col·laborar, compartir, promoure, cooperar, territori… de forma coherent amb la resta de comunicacions de la marca.

L’espot es va adaptar també a falca de ràdio.

  • Guió: Neorg
  • Producció: Nouframe
  • Música: Miquel Tejada

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.