Campanya Promocional, Red de Juderías
NEORG | Branding Partners

Campanya Promocional, Red de Juderías

BRIEFING

La Red de Juderías és una associació formada per municipis compromesos amb la defensa, conservació i difusió del patrimoni jueu heretat de les comunitats jueves que els
van habitar. Aquestes ciutats promocionen els seus calls i altres restes del llegat jueu i organitzen activitats culturals per difondre’l.

RESOLUCIÓ

L’estratègia de comunicació desenvolupada per a la Red de Juderías inclou el disseny i producció d’elements com banderoles, roll-ups i marxandatge personalitzats per
a cadascuna de les 24 ciutats, però seguint una unitat gràfica. L’objectiu és dotar de material de difusió a les ciutats per a les activitats locals mantenint una imatge de marca global.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg