Campanya 360º Abacus Tornada a l’Escola | Neorg
NEORG | Branding Partners

Campanya 360º Abacus Tornada a l’Escola

BRIEFING

Incrementar la notorietat de la marca i reforçar el seu poisicionament com a distribuïdor especialista en llibres de text, material escolar i joguines d’alt nivell educatiu, així com en altres productes d’aprenentatge escolar, cultura i oci.

RESOLUCIÓ

Des de Neorg vam crear una campanya 360º sota el claim “Abacus ho té tot”, on es destacava l’àmplia varietat de productes que ofereix la marca per a satisfer la necessitat de preparar-se per a la tornada a l’escola, reforçant així el posicionament de la marca.
La campanya es va traslladar al públic final a través de diverses accions publicitàries, dirigides a incrementar la notorietat de la marca.

RESULTATS

La campanya va tenir una bona implantació en els diferents PDV.
Els catàlegs de “Tornada a l’escola” es van distribuir físicament a Catalunya, València i Balears, i a diferents plataformes online.
Les falques es van emetre durant el setembre del 2016 a diverses emissores de Catalunya, València i Balears.
L’espot es va emetre durant el mes de setembre de 2016 a les cadenes autonòmiques TV3 i 8TV en horari de prime time.

Comunicació PDV

Es van produir vinils exteriors, stoppers i cartells per a comunicar la campanya i les accions promocionals adherides al PDV.

Catàleg de productes

Es va dissenyar un catàleg de productes per poder distribuir dins i fora del PDV en format físic i digital.

Comunicació online

La campanya es va comunicar online a través de les xarxes socials de la cooperativa per les quals vam crear banners, microsite, newsletter… destinats a comunicar la campanya de branding i les accions promocionals adherides.

Anuncis per a premsa

La campanya es va comunicar també a través d’anuncis gràfics a les principals edicions d’àmbit català, balear i valencià.

Spot de televisió i falca de ràdio

La campanya es va encapçalar amb un espot de TV. Una comèdia musical en format espot dirigit als pares i mares de Catalunya i titulat “El pare boig”, que parodia el moment d’estrès que viuen els pares quan preparen la tornada a l’escola dels seus fills.

  • Guió: Neorg
  • Producció: Nouframe
  • Música: Miquel Tejada
  • Acting i Coreografia: Aules

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.