Biblioteca de Cultura Jurídica | Neorg
NEORG | Branding Partners

Solucions e-learning, Biblioteca de Cultura Jurídica

BRIEFING

Marcial Pons s’ha consolidat com la primera cadena de llibreries especialitzades en dret d’Espanya així com la llibreria líder en exportació, comptant amb més de 150.000 clients repartits per tot el món. El seu desig era poder oferir una biblioteca online des d’on es poguessin consultar tot tipus de texts de referència en el sector del dret.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat la plataforma de la Biblioteca de Cultura Jurídica, un espai que permet la digitalització dels llibres i la seva posterior consulta online mitjançant la subscripció dels usuaris.

RESULTATS

La Biblioteca de Cultura Jurídica és un projecte obert i, gràcies a la demanda existent en el mercat, en l’actualitat s’està treballant per incorporar fons bibliogràfics d’altres editorials jurídiques de gran prestigi en l’àmbit iberoamericà.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.