BarçaKids, Solucions e-learning | Neorg
NEORG | Branding Partners

Solucions e-learning, App BarçaKids

BRIEFING

La revista BarçaKids va néixer el 2012 amb l’objectiu d’oferir als nens i nenes de 6 a 12 anys un espai educatiu de diversió, més enllà del món futbolístic. Ofereix històries, secrets de la ciència, receptes, jocs, manualitats i altres continguts per entretenir els més petits i educar-los en valors. El 2015, la Fundació FCB va decidir fer un pas més enllà transformant aquesta idea en una app mòbil.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat l’app mòbil i ha realitzat tota la transformació dels continguts passant d’un entorn estàtic com és la revista impresa a un entorn dinàmic i interactiu com és el de l’aplicació, mantenint sempre els valors educatius que pretén traslladar la Fundació.

RESULTATS

A finals de 2016 l’app ja havia estat descarregada per més de 1.000 usuaris d’IOS i Android i obtenia una puntuació de 4,5 sobre 5 a Google Play i de 3,5 sobre 5 a Apple Store. A més, va ser seleccionada com a aplicació recomanada per Apple Store durant els mesos posteriors al seu llançament.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg