Autobusos Ron Negrita | Neorg
NEORG | Branding Partners

Disseny Gràfic, Autobusos Ron Negrita

BRIEFING

La marca de Grup Bardinet Ron Negrita ens demana dissenyar els autobusos promocionals que van destinats als festivals més importants del país.

L’objectiu és reflectir una imatge que s’ajusti al seu target jove i associada a la temàtica del festival.

 RESOLUCIÓ

Neorg dissenya un autobús per a cada un dels festivals que el client patrocina: Arenal Sound, Vinya Roc, Cabo de Plata, Granada Sound, etc.  Aplicant un disseny personalitzat i vectorial de temàtica musical, i incorporant sempre una frase aspiracional en forma de “lettering”, aconseguim que el client final senti empatia amb la marca.

RESULTATS

Com a resultat, s’aconsegueix incrementar la notorietat de marca dins del festival mitjançant l’ús d’un suport únic no utilitzat per cap altra patrocinador. L’acció viralitza també a través de les xarxes socials gràcies a que molts dels assistents al festival es fotografien al bus com a  record del festival i de l’experiència viscuda.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.