App BarçaKids | Neorg
NEORG | Branding Partners

App BarçaKids

BRIEFING

La revista BarçaKids va néixer el 2012 amb l’objectiu d’oferir als nens i nenes de 6 a 12 anys un espai educatiu de diversió, més enllà del món futbolístic. Ofereix històries, secrets de la ciència, receptes, jocs, manualitats i altres continguts per entretenir els més petits i educar-los en valors. L’any 2015, la Fundació FCB va decidir fer un pas més enllà transformant aquesta idea en una app mòbil.

RESOLUCIÓ

Neorg ha estat l’encarregat del disseny de l’aplicació i de la creació de l’estructura de wireframes, de la transformació digital dels continguts de la revista impresa a l’entorn app, de la seva programació i, encara a l’actualitat, del seu manteniment realitzant les actualitzacions de continguts periòdiques i enviant les notificacions als seus usuaris.

RESULTATS

A finals de 2016 l’app ja havia estat descarregada per més de 1.000 usuaris d’IOS i Android i obtenia una puntuació de 4,5 sobre 5 a Google Play i de 3,5 sobre 5 a Apple Store. A més, va ser seleccionada com a aplicació recomanada per Apple Store durant els mesos posteriors al seu llançament.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.