Programació APP Barça Kids | Neorg
NEORG | Branding Partners

Programació APP BarçaKids

BRIEFING

La revista BarçaKids va néixer el 2012 amb l’objectiu d’oferir als nens i nenes de 6 a 12 anys un espai educatiu de diversió, més enllà del món futbolístic. Ofereix històries, secrets de la ciència, receptes, jocs, manualitats i altres continguts per entretenir els més petits i educar-los en valors. El 2015, la Fundació FCB va decidir fer un pas més enllà transformant aquesta idea en una app mòbil.

RESOLUCIÓ

Neorg ha estat l’encarregat de la conceptualització i coordinació de la programació nativa de l’app, del gestor online (CMS) per actualitzar els continguts i enviar notificacions als usuaris i d’una plataforma creada amb Drupal per crear noves animacions i continguts interactius en HTML que posteriorment s’afegeixen a l’app en quatre idiomes.

RESULTATS

Una app nativa en IOS i Android connectada a un CMS propi que permet l’actualització i gestió de continguts i notificacions a temps real. També un gestor amb tecnologia Drupal que permet crear noves activitats interactives en HTML en quatre idiomes per tal d’enriquir de nous continguts l’app.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg