Anuari del Col·legi de Metges de Girona | Neorg
NEORG | Branding Partners

Anuari del Col·legi de Metges de Girona

BRIEFING

El Col·legi de Metges de Girona realitza anualment una revista amb un recull d’articles, activitats i notícies que s’han dut a terme al llarg de l’any. Aquesta vegada, la nova junta ha volgut redissenyar l’anuari i mostrar de manera més amena i actual el contingut.

RESOLUCIÓ

Des de Neorg hem maquetat aquest nou anuari on la informació continua essent la protagonista però on hi afegim gràfiques, fotografies i il·lustracions per tal d’acompanyar el text i fer-ne un producte comunicatiu més visual i entretingut.  També ens hem fixat en la retícula i l’elecció de tipografies per tal que la seva lectura sigui fàcil i entenedora.

RESULTATS

El resultat ha estat un anuari modernitzat, funcional i de lectura àgil que s’ha publicat per primera vegada l’any 2015 i del qual se’n continuen preparant més edicions. 

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg