426 Miles, Packaging | Neorg
NEORG | Branding Partners

Disseny de Packaging, 426 Miles

BRIEFING

426 Miles és un nou producte que compta amb Gerard Piqué entre els seus creadors. Ell i el seu equip ens van encomanar el disseny de la imatge gràfica i el packaging estructural de la seva beguda isotònica 100% natural única al mercat. La premisa: que el packaging reflectís tant la puresa com les propietats naturals de la beguda, adreçada a esportistes.

RESOLUCIÓ

Neorg va desenvolupar un treball global en aquest projecte: disseny del packaging estructural, naming i la gràfica aplicada al producte, creant un envàs fàcil d’agafar, dinàmic i amb un disseny d’etiqueta serigrafiada en blanc per tal de donar tot el protagonisme al producte interior i que aquest, a la vegada, destaqués l’etiqueta exterior.

RESULTATS

El producte ja està a la venda a través de les principals distribuidores d’alimentació del país.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg