Sobre nosaltres | Neorg
Background

agencia marketing giroba barcelona

BRANDING PARTNERS
Ens convertim en una peça més de l’equip dels nostres clients, comprenent les seves necessitats i resolent-les en el marc d’una relació de plena confiança.

NEW-ORGANISATION
Tenim un sistema de treball propi, eliminant les estructures fixes i creant els equips de treball més eficients i fets a mida per a cada projecte.

EQUIP MULTIDISCIPLINAR
Neorg està format per professionals de molts perfils diferents, la qual cosa ens permet oferir una àmplia gamma de serveis amb màxima coherència i eficiència.

fav-neorg

Neorgnians

La millor sintonia entre professionals, al servei de la teva marca.

Mario Colomer
Soci Fundador

Ignasi Casadevall
Soci Fundador

Pepe Mensua
Soci

Ariadna Sicília
Directora Àrea Digital

Bernat Bosch
Director Comptes

Berta Sanmartín
Directora Comptes

Lara Turon
Directora Comptes

Pere Lladó
Director Relacions Externes

Marta Sala
Adjunta a direcció i Responsable de RH

Laura de la Fuente
Administració

Lídia Moreno
Administració

Eva Martin
 Gestora Comptes

Mireia Ódena
Gestora Comptes

Judit Paulí
Gestora Comptes

Ana González
Responsable premsa i Gestora Comptes

Alexandra Tamas
Gestora Comptes – Serveis Marketing

Oleguer Solés
Copy creatiu i Social media manager

Iolanda Sevillano
Editora i Redactora

Mireia Albó
Responsable d’estudi gràfic

Ricard Bosch
Dissenyador

Joan Dachs
Dissenyador

Eva Serra
Dissenyadora

Núria Casadevall
Dissenyadora

Maria Roca
Dissenyadora

Adrià Lidón
Dissenyador

Judit Cortés
Dissenyadora

Marc Ortega
Dissenyador

Marta Barrios
Dissenyadora

Marc Jordi
Dissenyador

Paula Sànchez
Dissenyadora

Daniel Peris
Dissenyador

Anna Genís
Responsable de Comunicació de Projectes Digitals

Gerard Vilaplana
SEO/SEM Manager

Beatriz Vivas
Gestora Comptes Web

Miquel Casals
Programador

Xavier Panella
Programador

Alex Samoila
Programador

David Culebradas
Programador

 •   Tot l’equip de Neorg fa de la flexibilitat el seu lema, fins i tot en un sector tan especialitzat i divers com el de la biotecnologia. La seva constància i creativitat fan de Neorg el soci ideal per a qualsevol tipus de tasca comunicativa, des de l’elaboració d’un brochure fins a la creació d’una plataforma web, passant per la generació de marca. A AB-BIOTICS valorem molt la seva contribució en l’impacte comunicatiu de l’empresa, tant a nivell comercial com corporatiu.
  Sergi Audivert
  CEO - CCO A AB-BIOTICS
 •   El web que va dissenyar Neorg ha estat a l'alçada de les nostres expectatives. Va saber crear un web original i clar, corresponent a la nova dinàmica impulsada al Barcelona Synchrotron Park. Durant tota la fase de realització, vam valorar la reactivitat i la creativitat de l'equip de Neorg, així com el tracte personalitzat que ens va proporcionar. Ara que el web està operatiu, podem també comptar amb ells pels retocs. El software ergonòmic del que disposem, desenvolupat pel mateix equip, ens permet realitzar les actualitzacions setmanals i, fins i tot, modificar fàcilment nosaltres mateixos gran part del web, donant-nos així una autonomia i una agilitat molt valuoses.
  Pere Solà i Busquets
  DIRECTOR DEL BARCELONA SYNCHROTRON PARK
 •   He treballat molts anys amb Neorg en diferents etapes de la meva carrera professional i sempre amb uns resultats òptims. No tenia cap dubte, doncs, que per engegar un projecte ambiciós i complex com el de la GIO havíem de confiar amb ells i…una altra vegada no han fallat! Qualitat, creativitat i eficiència els defineix, però sobretot una gran empatia i tracte personal per entendre i donar servei a cada tipus de client, sigui empresa gran, mitjana o un projecte incipient d’emprenedoria. Són un més de l’equip!
  Jaume Sabaté
  FUNDADOR I MARKETING DE GIORQUESTRA
 •   Neorg és l'equilibri perfecte. Per una banda, és atreviment, creativitat, innovació i transgressió i, per l’altra, també és confiança, proximitat, senzillesa i tranquil·litat. Dues vessants generalment divergents però que gràcies a un enorme talent i una il·lusió latent, conflueixen i la converteixen en la millor aliada per plasmar i millorar qualsevol estratègia comunicativa.
  Gil Costa
  MARKETING I COMUNICACIÓ A PERE QUERA
 •   Fa quasi 10 anys que Neorg és el meu proveïdor pel que fa a les necessitats de comunicació, ja sigui per a la meva pròpia empresa o per a clients pels qui he treballat. Vaig ser company d'universitat de dos dels seus dirigents i la tranquil·litat que m’aporta la seva forma de treballar, professional i ràpida, és quelcom que no té preu. En la nostra situació econòmica-social actual, els riscos amb els proveïdors han de ser els més baixos possibles. Jo ho tinc clar: Neorg.
  Eduard Aguilera
  GERENT A MUSETTE
 •   Per a un producte innovador i tecnològic com Fliwer és molt important la comunicació: poder fer arribar al client els beneficis que li aporta el producte i el valor afegit que té. Neorg són els nostres partners en comunicació, la multidisciplinarietat del seu equip i el bon nivell i qualitat de la seva feina fa que tinguin la capacitat de revolucionar el sector de la jardineria i l’agricultura a nivell mundial. Són uns bons companys de viatge en aquesta aventura que segur que ens aporta molts èxits.
  Marc Capilla
  CEO - FLIWER
 •   Neorg treballa com si fos un company més, no un extern. Es posen a la pell del client i s'adapten a la necessitat real de l'empresa en cada moment. El més important: sempre hi són quan els necessites.
  Ariadna Prats
  RESPONSABLE DE MARKETING A AIGUA DE SANT ANIOL
 •   La facilitat amb el tracte, l’aportació de noves idees i la implicació amb els projectes és el que ens fa treballar amb Neorg. Un equip de professionals que entenen les nostres peticions i ens sorprenen amb propostes originals.
  Maria Trias
  MARKETING A GALETES TRIAS
 •   Neorg és més que un proveïdor, és un col·laborador proper que s’ha guanyat la nostra confiança per treballar de forma ràpida, amb il·lusió, colze a colze, vivint els nostres problemes com a propis i, alhora, sempre aportant innovació i creativitat en les seves propostes de comunicació.
  Beatriz Saro
  DIRECTORA MARKETING A ABACUS
 •   Il·lusió, entusiasme i proactivitat pel que fa a l'actitud. Professionalitat, creativitat i diferenciació pel que fa als resultats. Així és com veiem Neorg des de NOEL. Una relació cada vegada més intensa amb una agència que en pocs mesos ha passat de col·laboradora a membre de confiança de la família NOEL. La seva flexibilitat, rapidesa i frescor juntament amb la feina ben feta ens han seduït.
  Maria Sanchez
  DIRECTORA DE MARKETING DE NOEL ALIMENTARIA
 •   L’agilitat, la proactivitat i la confiança són trets que caracteritzen Neorg. Aporten experiència en alimentació i gran consum, amb una gestió propera i amb sentit comú.
  Sílvia Domènech Arimany
  DIRECTORA COMERCIAL I MARKETING A LA FAGEDA
 •   Fa més de 20 anys que hi tinc relació. Sempre hi són, t’aporten solucions ràpides i amb eficiència. És per això que no els tinc com una agència, són part del meu equip. Són la meva gent. Qui treballa amb mi ha d’actuar així: amb discreció, celeritat, compromís i tot plegat amanit amb grans dosis d’enginy i solucions creatives. Neorg és així.
  Mario Puntonet
  DIR. COMUNICACIÓ A GRAN KAPTURA
 •   El tracte directe i personal, la confiança i l'agilitat són valors a destacar de Neorg. Implicació màxima en tots els projectes i a l’avantguarda de les últimes tendències en disseny, el converteixen en un aliat imprescindible en la comunicació de la nostra marca.
  Jordi Bosacoma
  DIRECTOR D'IMATGE KIN COSMETICS
 •   Un equip jove, entusiasta, amb idees fresques que ens ofereixen una òptima combinació de creativitat i rigor professional. Després de diversos anys treballant junts ens continuen sorprenent amb les seves idees i aportacions. El seu tracte directe, ràpid i flexible, fa que treballar amb Neorg sigui molt còmode i fàcil. Tot això, acompanyat de compromís i confiança, ens ha portat a que els sentim com a part del nostre propi equip.
  Cristina Suñer
  MARKETING MANAGER HARIBO ESPAÑA
 •   Fiabilitat i compromís amb el projecte. Sempre donant suport i atents a les nostres peticions. Gran flexibilitat i oberts als canvis durant tot el procés. Ràpida resolució davant de possibles contratemps.
  Pablo Bofill
  DIRECTOR RICARDO BOFILL TALLER DE ARQUITECTURA

ALGUNES DE LES NOSTRES REFERÈNCIES

Alimentació i gran consum

SANT ANIOL
ALMA TEAS & HERBAL INFUSIONS
ANELA FUITS
BARDINET
CASA MODENA
COSTA BRAVA FOODS
DISPUIG
ESPIGA BLANCA
FRIT RAVICH
FRUITES GONZÁLEZ
GALETES TRIAS
GOURMET
GROS MERCAT
GRUP ROS
HARIBO
HORNO DE SAN JUAN
INPANASA – MONTES LARA
ITAL CAFFÈ
LA FAGEDA
MAESTRO DI MODENA
MIQUEL ALIMENTACIÓ GRUP
NOEL ALIMENTARIA
SPAR
SUMA SUPERMERCATS
SUPERMERCATS MICHELLANGELO
VALVI
WHYM
426 MILES

Industrial i investigació

AB-BIOTICS
ALAMEDA TORRENT
AUDIT ENERGIA
BASSOLS
BNSTAR
BURÉS PROFESSIONAL
CERCLE GESPROMAT
COMEXI GRUP
DD BARCELONA
DIBOSCH
DISFARO
DITECSA
ECOLIGNOR
ENERFUST
ENPROM
FALGAS
FARMÀCIA CULLELL
FERRER IN CODE
FLIWER
FRANCISCO OLLER
GENEBRE GROUP
GRAF IBÉRICA
GRÍFOLS
HOBBY FLOWER
ICONO RÈTOLS
INVERTIS CAPITAL
JOTAGAS
LABORATORIOS ESTEVE
LABORATORIOS HIPRA
MAVERICK
MDC
MEGAMO
NEUROFARMAGEN
OSSA MOTOS
PISCINES MON DE PRA
PLA IBER
PPG
RESOL
ROBERLO
SAMAR’T PHARMA
SAPLI
SIMPLY DONE
SPANDEX
TACTIC SPORT
TAPLA
TECH 4 FREEDOM
TECH DATA
TEAM CREATIVE

Institucional i associacions

AJUNTAMENT DE GIRONA
AJUNTAMENT DE BANYOLES
AJUNTAMENT DE SANTA SUSANNA
ASS. COMERÇ I TURISME DE LA VALL DE CAMPRODON
CARITAS DIOCESANA DE GIRONA
CNAG (CENTRE NACIONAL D’ANÀLISI GENÒMICA)
CNE – COMISIÓN NACIONAL DE ENERGÍA
CONSEJO GENERAL DEL PODER JUDICIAL
CONSELL COMARCAL DEL GIRONÈS
CONSORCI DE LES VIES VERDES DE GIRONA
DIPSALUT
FIRA DE GIRONA
GREMI INSTAL·LADORS DE GIRONA
IRTA
LIFE RIPARIA TER (CONSORCI ALBA TER)
MANCOMUNITAT DE CAMPRODON
OBRA SOCIAL “LA CAIXA”
PALAU MACAYA
PARC DE L’ALBA
PIRINEXUS
RED DE JUDERÍAS DE ESPAÑA
UNIVERSITAT DE GIRONA

Lifestyle i altres

ABACUS COOPERATIVA
ANAYET SPORT MARKETING
ASS. GIRONA JUDO
AUTOESCOLA FPC
CERVERA JEWELS
COMERTEC
DECASA
DERMIKA
EDICIONES S
EDITORIAL CRUÏLLA
EDITORIAL PERMANYER
ENTI
EUMES
EUSES
EXPOGRAFIC
FESTIVAL INTERNACIONAL DE MAPPING (FIMG)
FUNDACIÓ FUTBOL CLUB BARCELONA
GIMNÀS PUNT GROC
GIORQUESTRA
GOSBI
GRAN KAPTURA
HERMIDA
HOT DOG HOLIDAYS
IMMO PLATJA D’ARO
INTERSPORT
IT ÒPTICS
JOI D’ART
KIN COSMETICS
LOCKBOX
LUXNOUR
MAGNATURA
MANIA
MARCIAL PONS
MAS ROSSET
MAYMÓ COSMETICS
MC-GRAW HILL
MI LAVADORA
MUMONA
NOVA CADIEISA
OCINE
OXFORD
PEKEFRIENDLY
PERE QUERA
PUBLICACIONES TÉCNICAS
RESTAURANT CULLERES!
SABATERIES VIVES
SILLERIA VERGÉS
SINGAPORE AIRLINES
SPRINGBOARD
STAEDTLER
TAKAI
TALLER D’ARQUITECTURA RICARDO BOFILL
URBANSAI
VIATGES VIÑOLAS
VIVELUS
WE BARCELONA

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.